Navlesnorsstamceller

De bedste stamceller fås fra navlesnoren.

Der er millioner af stamceller i dit nyfødte barns blodbaner. Selv efter at navlesnoren bliver klippet, er der stadig stamcellerigt blod i navlesnoren. Det værdifulde blod kan opsamles fra navlesnorens vene. Opsamlingen er sikker, 100% smertefri og helt uden risiko for både mor og barn. Stamcellerne kan opbevares i årtier, fordi de efter behandling i vores laboratorie opbevares sikkert i flydende kvælstof. Der ældes dit barns stamceller ikke og de beholder alle deres særlige egenskaber og fordele.

Stamceller fra navlesnoren har et enormt potentiale. Beskyttes de rigtigt, er de tilgængelige hele livet og kan bidrage til at reducere skader og sygdomme i alle aldre. Fra nyfødt til alderdom - stamceller kan gavne reparationsprocesserne hele livet.

Stamceller fra navlesnorsblod er unikke.
Ens egne stamceller matcher perfekt alle ens vævsegenskaber. Stamcellerne er lige så enestående som et fingeraftryk og lige så individuelle som personligheden.

Stamceller fra navlesnorsblod er unge.
Stamceller fra navlesnoren er ikke forringede pga. ælde eller miljø. De er upåvirkede, delbare og vitale. Og qua deres alder og umodenhed, tilpasses de også i større grad andre. Husk der er minimum 25% chance for et vævstypematch mellem søskende.

Stamceller fra navlesnorsblod byder på masser af muligheder.
Takket være deres udviklingspotentiale, kan de udvikle sig til en lang række celletyper. Stamceller danner fx. nye blodceller, kroppens immunsystem og forskning peger på, at stamcellerne har en positiv effekt ved cerebral parese.

Stamceller fra navlesnorsblod vil medvirke i fremtidens behandlingsform

5 gode grunde til at beskytte
dine børns stamceller

01

Stamceller er værdifulde, fordi de er kroppens byggesten

02

Stamceller bruges til at behandle alvorlige sygdomme

03

Stamceller har været brugt til behandling mere end 30.000 gange

04

Stamceller matcher med 25% sandsynlighed perfekt med søskende

05

Stamceller kan revolutionere fremtidens sygdomsbehandling