Opbevaring af stamceller

Beskyt dit barns stamceller på den sikreste måde med Save Stem Cell Center

Hos os får du naturligvis god og kompetent vejledning omkring dit barns stamceller fra navlesnoren.

Save Stem Cell Center er den mest erfarne private stamcellebank i Danmark. Vores rødder går helt tilbage til dengang, hvor privat stamcelleopbevaring blev en mulighed i Danmark og derfor har vi en solid og bred erfaring på området. Vi samarbejder med en af Europas førende stamcellebanker (Vita 34 AG), som tidligere selv har været den direkte aktør med stamcelleopsamlinger i Norden. 

Vi har i kraft af vores erfaring udviklet pålidelige arbejdsprocesser til opsamling og opbevaring af nyfødtes stamceller, så de er til rådighed i mange år frem og altid er i den bedste kvalitet.

Hos Save Stem Cell Center brænder vi for, at I som kommende forældre får lov at tage stilling til, om I ønsker jeres barns stamceller fra navlesnoren gemt. Dette kan man kun finde ud af, når man har/får kendskab til at muligheden eksisterer og derefter får en god, reel og professionel vejledning omkring stamcellekilderne, stamcellerne, deres anvendelse og potentialer.

Vi sætter os altid godt ind i jeres situation og behov og vi sætter god tid af til jer til et personligt møde, hvad enten det er over telefonen, hjemme hos jer eller i vores lokaler i Gentofte.

5 gode grunde til at beskytte
dine børns stamceller

01

Stamceller er værdifulde, fordi de er kroppens byggesten

02

Stamceller bruges til at behandle alvorlige sygdomme

03

Stamceller har været brugt til behandling mere end 30.000 gange

04

Stamceller matcher med 25% sandsynlighed perfekt med søskende

05

Stamceller kan revolutionere fremtidens sygdomsbehandling