En af verdens største

Vi kan tilbyde den mest erfarne navlesnorsblodbank for stamceller til medicinsk brug.

Save Stem Cell Center anvender Vita34 AG som samarbejdslaboratorie. Vita34 AG har hovedsæde og laboratorie i Leipzig, Tyskland. Efter forarbejdning er det her dit barns stamceller bliver opbevaret.

Vita 34 er en af verdens største og mest erfarne navlesnorsblodbanker for stamceller til medicinsk brug. Vita 34 blev startet i 1997 af den tyske immunolog Dr. Eberhard Lampeter, som tidligt så de fantastiske muligheder, stamceller giver os og derfor valgte at blive en af pionererne inden for opbevaring af navlesnorsblod.

Vita er i øvrigt det latinske ord for liv, og 34 refererer til overflademolekylet CD34, som igen kendetegner de bloddannende stamceller. Vores navn symboliserer derfor det, som vi alle brænder for, nemlig livets byggesten – stamcellerne fra navlesnoren – og de fantastiske muligheder som de giver os og vores allesammens børn.

I er altid velkomne til at følge behandlingsprocessen i Vita34´s GMP-high-tech-laboratoriet. I skal blot aftale jeres besøg på forhånd. Og er der for langt til Tyskland, er i også velkomne til at se jer omkring online – via deres virtuelle 360°-laboratorietur.

https://www.vita34.de/en/about-vita-34/company/

 

5 gode grunde til at beskytte
dine børns stamceller

01

Stamceller er værdifulde, fordi de er kroppens byggesten

02

Stamceller bruges til at behandle alvorlige sygdomme

03

Stamceller har været brugt til behandling mere end 30.000 gange

04

Stamceller matcher med 25% sandsynlighed perfekt med søskende

05

Stamceller kan revolutionere fremtidens sygdomsbehandling